| Едуард в Новолуние | |
|
+7twilight_girl1 twilight4e Meredith WomanitKa Vampirindja Miriel toni3571 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
toni3571
Брой мнения : 48 Гласове : 92 Reputation : 9 Join date : 02.01.2010 Age : 28
| Заглавие: Едуард в Новолуние Вто Яну 05, 2010 11:52 pm | |
| Как ви се стори Едуард в Новолуние. Беше ли по-мрачен наистина ? По-добре ли изглеждаше в Новолуние отколкото в Здрач или гримьорите малко бяха прекалили с грима? Може би просто вида му в Новолуние е отражение на болката на която е подложен, когато е далеч от Бела... Вие как мислите ? | |
|
| |
Miriel Admin
Брой мнения : 56 Гласове : 131 Reputation : 22 Join date : 30.12.2009 Age : 46 Местожителство : Плевен-България-Европа-Света
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Вто Яну 05, 2010 11:59 pm | |
| Много зле изглеждаше. Не ми хареса. Само на снимките може да се каже, но във филма. Как не ги свали тез обувки за колкова много месеци и тази риза от рождения ден.... Ох, ако продължа, много ще се ядосам. | |
|
| |
Vampirindja
Брой мнения : 22 Гласове : 35 Reputation : 1 Join date : 01.01.2010 Age : 29 Местожителство : Forks, Washington
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Вто Яну 05, 2010 11:59 pm | |
| Наистина както казваш Едуард изглеждаше доста по мрачен отколкото в Здрач. Сцените в които беше по така весел и по - добре изглеждаше бяха първата където идва за училище и поздравява Бела за рожденния и ден и другата на партито у Кълънови преди Алис да ги извика долу. Инъче сцената с Волтера доста бяха прекалили със сенките под очите даже малко се ядосах. И така де потвърждавам, че в Здрач изглеждаше по - добре ппвече се усмихваше, а в Новолуние като го гледах с тази болка и един такъв беше... | |
|
| |
toni3571
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Сря Яну 06, 2010 12:05 am | |
| И аз така мисля. В Здрач беше доста по-добре. Тук бяха попрекалили с грима според мен и като цяло беше сякаш в сянка - мрачен образ ( освен в училището там си е Едуард ) , но все пак това е той... Но сцената във Волтера беше потресаваща. Като цяло изглеждаше в пъти по-зле отколкото онзи весел и красив вампир от Здрач - Е значи ни остава да се молим в Затъмнение отново да ни го върнат | |
|
| |
WomanitKa Admin
Брой мнения : 37 Гласове : 83 Reputation : 13 Join date : 30.12.2009 Age : 44
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Сря Яну 06, 2010 12:24 am | |
| Беше ужасеннннннн Очите отдалече изглеждаха като лещи. Златен топаз дрънци ужасно жълто ужасно. Много грим съответно състарен и уморен. А тия сенки под очите ужас ужас ... нали въпреки страданието трябва да е красив аз от очите не виждах нищо останало. | |
|
| |
Meredith
Брой мнения : 36 Гласове : 64 Reputation : 3 Join date : 30.12.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Сря Яну 06, 2010 2:37 pm | |
| В началото на филма си беше добре, по време на виденията горе-долу. Но във Волтера ми прибичаше на ЗОМБИ, ако не и нещо по-лошо | |
|
| |
Miriel Admin
Брой мнения : 56 Гласове : 131 Reputation : 22 Join date : 30.12.2009 Age : 46 Местожителство : Плевен-България-Европа-Света
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Сря Яну 06, 2010 2:59 pm | |
| Ами дънките??? С тях е още от "Здрач" - какъв вкус какви пет лева, а за костюма от гардероба на дядо да не говорим | |
|
| |
toni3571
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Сря Яну 06, 2010 6:57 pm | |
| Е аз няма да критикувам облеклото, но наистина сенките под очите бяха много и изглеждаше като пребит. Наистина много жалко се получи, а в Здрач беше толкова хубав... Аз казах - да стискаме палци в Затъмнение да не го изпуснат в завода за гримове пак - искам си Ед ! | |
|
| |
twilight4e
Брой мнения : 27 Гласове : 54 Reputation : 2 Join date : 30.12.2009 Age : 28 Местожителство : sofia
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Сря Яну 06, 2010 7:19 pm | |
| Не приличаше на прекрасното същество,, описано в книгата. Приличаше по - скоро на труп, който току що е станал от гроба си. Беше отвратително.. | |
|
| |
twilight_girl1
Брой мнения : 23 Гласове : 29 Reputation : 6 Join date : 02.01.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Сря Яну 06, 2010 7:22 pm | |
| Наистина в Новолуние Ед е по-мрачен. Въпреки че не съм тийм Едуард на мен ми хареса и в двете части на сагата | |
|
| |
toni3571
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Съб Яну 09, 2010 11:01 pm | |
| twilight_girl1 Браво браво - признавам те - въпреки, че не си тийм Едуард, ти е харесал. Ти си чудо браво. Ще видим като дойде Затъмнение и ще ви питам там дали ви е харесал. Може да сменят гримьорите | |
|
| |
Meredith
Брой мнения : 36 Гласове : 64 Reputation : 3 Join date : 30.12.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Нед Яну 10, 2010 11:33 am | |
| | |
|
| |
izabella9
Брой мнения : 26 Гласове : 43 Reputation : 4 Join date : 30.12.2009 Age : 27 Местожителство : Кyustendil
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Нед Яну 10, 2010 2:54 pm | |
| Сега аз да си кажа мнението.Така Едуард в Новолуние не е Едуард.Аз лично почти бях сигурна, че са заменили артиста (шегувам се, разбира се), но много бяха прекалили с грима при Волтури.Наистина не беше съществото, което е описано в книгата.Добре, трябва да има сенки, но не и в повече, трябва да е измъчен, но пак не в повече.Това тяхното беше изхвърляне.Бяха прекалили и то мноооооооооого.Дано в "Затъмнение" да си ни го върнат (използвам думичките на Тони ).Но пък ние вече си имаме една снимка от "Затъмнение", на която Ед е доста добре, бих казала.Така че, аз смятам да се успокоя (последвайте примера ми ) и да чакам "Затъмнение", убедена съм че там е по-дпбре направен, и това вече е Едуард. | |
|
| |
toni3571
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Нед Яну 10, 2010 6:51 pm | |
| | |
|
| |
Daikata
Брой мнения : 51 Гласове : 104 Reputation : 23 Join date : 02.01.2010 Age : 28 Местожителство : Vidin
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Нед Яну 10, 2010 8:27 pm | |
| Е, хайде сега, не беше пък кой знае колко зле. В смисъл, зле беше, но все пак Ед е напълно изнемощял, тръгнал е да се самоубива, да не искате да сияе от радост?! Според мен си беше добре, не че беше много хубав, просто външния вид идеално описваше чувствата му. Когато човек е нещастен винаги е по-грозен от обикновено : ) | |
|
| |
twilight4e
Брой мнения : 27 Гласове : 54 Reputation : 2 Join date : 30.12.2009 Age : 28 Местожителство : sofia
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Нед Яну 10, 2010 10:22 pm | |
| - Daikata написа:
- Е, хайде сега, не беше пък кой знае колко зле. В смисъл, зле беше, но все пак Ед е напълно изнемощял, тръгнал е да се самоубива, да не искате да сияе от радост?! Според мен си беше добре, не че беше много хубав, просто външния вид идеално описваше чувствата му. Когато човек е нещастен винаги е по-грозен от обикновено : )
Човек,, но не и вампир хД Нали винаги е съвършен,, поне в мислите на Бела.. не го бяха гримирали добре и това си е.. | |
|
| |
toni3571
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Пон Яну 11, 2010 12:10 pm | |
| Аз съм съгласна донякъде с Дая, но нали все пак Едуард е вампир, а те винаги уж изглеждат ... идеално ( както каза Руми ) Но накрая като вече са заедно пак има повечко червило както всички забелязахме... Въпреки всичко съм доволна от облеклото му там на паркинга на училището . | |
|
| |
Andrew
Брой мнения : 20 Гласове : 35 Reputation : 3 Join date : 30.12.2009 Age : 36
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Пон Яну 11, 2010 1:13 pm | |
| - toni3571 написа:
- Аз съм съгласна донякъде с Дая, но нали все пак Едуард е вампир, а те винаги уж изглеждат ... идеално ( както каза Руми ) Но накрая като вече са заедно пак има повечко червило както всички забелязахме... Въпреки всичко съм доволна от облеклото му там на паркинга на училището .
Тони то във филма Едуард има три различни тоалета! Първият е в съня на Бела, когато е баба, другият е в очилището и третият е на рожденият ден. | |
|
| |
Daikata
Брой мнения : 51 Гласове : 104 Reputation : 23 Join date : 02.01.2010 Age : 28 Местожителство : Vidin
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние Пон Яну 11, 2010 4:12 pm | |
| - twilight4e написа:
- Daikata написа:
- Е, хайде сега, не беше пък кой знае колко зле. В смисъл, зле беше, но все пак Ед е напълно изнемощял, тръгнал е да се самоубива, да не искате да сияе от радост?! Според мен си беше добре, не че беше много хубав, просто външния вид идеално описваше чувствата му. Когато човек е нещастен винаги е по-грозен от обикновено : )
Човек,, но не и вампир хД Нали винаги е съвършен,, поне в мислите на Бела.. не го бяха гримирали добре и това си е.. Ами счита се, че винаги са идеални, защото до сега нз да има вампир,който е тръгнал да се самоубива, като предварително е прекарал няколко месеца в опити да се самоунищожи. А пък и не е грозен, просто изглежда уморен и отчаян. Ох само аз ли съм тази, която мисли, че гримът беше добре, имайки се предвид настроението на Ед ?! о.О Пак съм сама срещу всички, писна ми | |
|
| |
zizka
Брой мнения : 28 Гласове : 69 Reputation : 0 Join date : 01.01.2010 Age : 31 Местожителство : белослав
| Заглавие: =] Вто Яну 26, 2010 11:17 pm | |
| Като изключим костюма от абитуриентския бал на дядо ми и малко по късата коса и всичкото пъшкане и охкане при целувките ( сякаш насила ги караха да се целуват) визията му ми хареса гримът ми при волтури беше супер точно изразяваше душата му-умираща, страдаща. Сенките под очите му са от това , че не е ловувал . в Здрач беше щастлив заради Бела , но в Новолуние защо да е щастлив, няма Бела няма живот грима е страхотен , а скъсана синя риза просто беше завършващия щриш. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Едуард в Новолуние | |
| |
|
| |
| Едуард в Новолуние | |
|