| Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? | |
|
+8Vampirindja Miriel WomanitKa twilight4e izabella9 twilight_girl1 cveti95 lady_of_the_lake 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
lady_of_the_lake
Брой мнения : 13 Гласове : 18 Reputation : 3 Join date : 30.12.2009 Age : 36 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Пон Яну 04, 2010 8:43 pm | |
| Как смятате? Беше ли по-добре направен от Здрач, или напротив? Подобри ли се играта на Кристен и бяха ли включени достатъчно достоверни моменти от книгата? | |
|
| |
cveti95
Брой мнения : 14 Гласове : 23 Reputation : 2 Join date : 31.12.2009 Age : 29 Местожителство : отнякъде си ;д
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Пон Яну 04, 2010 8:53 pm | |
| ами честно казано много ми хареса,но сякаш не очаквах точно това,не знам,кто че ли нещо липсваше,но все пак много ми хареса | |
|
| |
twilight_girl1
Брой мнения : 23 Гласове : 29 Reputation : 6 Join date : 02.01.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Пон Яну 04, 2010 8:56 pm | |
| За мен и двата филма са успешни щом успяха да превземат сърцата на толкова фенове. Актьорската игра ми харесва и в двата филма. Просто филмите са супер нямам търпение да излезе Затъмнение | |
|
| |
izabella9
Брой мнения : 26 Гласове : 43 Reputation : 4 Join date : 30.12.2009 Age : 27 Местожителство : Кyustendil
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Пон Яну 04, 2010 8:56 pm | |
| Сто процента мисля, че беше по-добре направен!За играта на Кристен аз нямах никакви предубеждения, още от първия филм я харесах много, но това е лично мое мнение. . В "Здрач" имаше много променени и отрязани моменти, дори и от направените.Особено се ядосах за този от полянката (както си и говорехме с теб Лили).Но сега да премина към Новолуние.Смятам, че имаше доста придържане към книгата, но много лошо впечатление ми направи това, че Крис Уайц е мислел да махне случката с Майк в киното.Смятам, че това е ключов момент.Там Джейкъб полудява, едва ли не и след това спира да ходи при Бела.Но слава Богу, всичко в момента е наред.Тази сцена съществува и я имаме на лице. Много ми е интересно да видя изрязаните моменти ( извинявайте отклоних се от темата, но не се въздържах).Това е от мен.Темата е прекрасна и идеята ти е уникална, много ми харесва. | |
|
| |
twilight4e
Брой мнения : 27 Гласове : 54 Reputation : 2 Join date : 30.12.2009 Age : 28 Местожителство : sofia
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Пон Яну 04, 2010 10:03 pm | |
| Филма със сигурност за мен е по - добър от Здрач. Като цяло всичко беше на по - високо ниво. Относно играта на Кристен. Аз не съм и много голяма фенка,, но в сравнение със Здрач играта и бе по - добра. | |
|
| |
WomanitKa Admin
Брой мнения : 37 Гласове : 83 Reputation : 13 Join date : 30.12.2009 Age : 44
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Пон Яну 04, 2010 10:42 pm | |
| Май само аз не съм доволна от "Новолуние". Да страхотни ефекти, да страхотни актьори, да много добре направен, нооооооо не ме накара да се чуствам както като четях книгата. Книгата ме караше да рева като идиот / това е голямо постижение /, а на филма се хилих като идиот. Книгата ме накара да намразя Джейк а във филма гледах само него и се смях на хумора на глутницата. За мен По добър технически от Здрач но доста по зле като емоционален заряд. За това в тия филми задължително трябва да има пръст жена | |
|
| |
Miriel Admin
Брой мнения : 56 Гласове : 131 Reputation : 22 Join date : 30.12.2009 Age : 46 Местожителство : Плевен-България-Европа-Света
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Пон Яну 04, 2010 10:54 pm | |
| Лелееее, аз съм най-недоволната от филма. Филма е кофти. Беше скучен, някои сцени просто нелепи. Вълците и Джейк направиха интересните сцени във филма. Всичко друго е под ножа. Ако започна да пиша ще направя зял ферман. Разочарована съм. Най-голямото достойнство са страхотните снимки от него, но действието беше кофти. Музиката отвратна, само при преследването на Виктория беше на място. То май освен тази сцена, боят над Едуард бяха най-впечатляващи. | |
|
| |
Vampirindja
Брой мнения : 22 Гласове : 35 Reputation : 1 Join date : 01.01.2010 Age : 29 Местожителство : Forks, Washington
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Вто Яну 05, 2010 11:38 am | |
| И двата филма са страхотни, но в Новолуние имаше нещо не знам какво, но просто ми се стори много къс не знам защо така. | |
|
| |
lady_of_the_lake
Брой мнения : 13 Гласове : 18 Reputation : 3 Join date : 30.12.2009 Age : 36 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Вто Яну 05, 2010 8:36 pm | |
| Май е редно и аз да изкажа становището си Отидох на кино да гледам филма само защото една приятелка ме завлече. Бях решила да не го гледам. отидох с голямо недоверие - все пак начинът, по който беше направен Здрач доста ме беше... възмутил може би е правилната дума... Трябва да призная, че от момента на първата им целувка на паркинга до последното "Омъжи се за мен, Бела!" съм плакала в залата. Книгата ме караше да се ядосвам на Едуард,да се бунтувам срещу това че замина, затова че я остави така "повредена", но нищо такова не усетих във филма. До толкова бях завладяна от мъката изписана по лицата и на двамата, че дори през ум не ми мина да се ядосвам на Едуард.Та дори ми хареса как Кристен изигра този път Бела (а аз хич не я харесвам, Уоми ще потвърди колко ми е неприятна Кристен)! С две думи - омайващ и драматичен, сълзлив и романтичен - е станаха 4 | |
|
| |
Daikata
Брой мнения : 51 Гласове : 104 Reputation : 23 Join date : 02.01.2010 Age : 28 Местожителство : Vidin
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Чет Яну 07, 2010 12:30 pm | |
| Аз очаквах повече, може би за дето на книгата плаках толкова много... Филма ми се стори на моменти по-скоро комедия, отколкото драма или нещо друго. Но накрая действително имаше едно хубава сцена, която ме накара да се просълзя. Но просто от коментара на Крис Уейц, че целта му е да направи филма " Най-тъжния в цялата история " очаквах много повече сълзи... но все пак филма ми хареса, особено сцените с Виктория, влюбих се в тях! И музиката хич не ми хареса. Само на сцената с Виктория, много ми допадна там. Но може би, защото бях чела книгата, бях останала с други очаквания. Ако не бях чела книгата, най-вероятно щеше да ми хареса много повече. : )) | |
|
| |
Daikata
Брой мнения : 51 Гласове : 104 Reputation : 23 Join date : 02.01.2010 Age : 28 Местожителство : Vidin
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Чет Яну 07, 2010 12:32 pm | |
| - WomanitKa написа:
- Май само аз не съм доволна от "Новолуние".
Да страхотни ефекти, да страхотни актьори, да много добре направен, нооооооо не ме накара да се чуствам както като четях книгата. Книгата ме караше да рева като идиот / това е голямо постижение /, а на филма се хилих като идиот. Книгата ме накара да намразя Джейк а във филма гледах само него и се смях на хумора на глутницата. За мен По добър технически от Здрач но доста по зле като емоционален заряд. За това в тия филми задължително трябва да има пръст жена А, точно така! И аз това мислех, но забравих да го споменя в поста си. Та нали книгата е писана от момиче, момиче с разбито сърце, момиче с празна душа. Един мъж дори не може да си представи тази мъка, камо ли да я пресъздаде на екран и да разплаче хората така, както би могла да ги разплаче една жена. | |
|
| |
Fenpir_bibi
Брой мнения : 4 Гласове : 6 Reputation : 2 Join date : 01.01.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Чет Яну 07, 2010 5:34 pm | |
| Аз лично харесах МНОГО повече Новолуние.Нямам точен отговор на въпроса"Защо?".Не харесах и все още нехаресвам как Катрин направи Здрач.Прекалено много според мен се разминаваше с книгата .Новолуние засметка на това върви заедно с книгата. Според мен трябва да е така.След това по въпросът за музиката на мен много ми хареса подбора на песни и в Новулуние и в Здрач (едно от малкото неща който харесвам в Здрач).После по повдигнатата тема дали е достатачно тъжен.ДА!Достатачно тъжен е .Според мен Крис се е справил перфектно.Кристен пък от своя страна се е справила много добре с ролята.В заключение мога да кажа само Новолуние е прекрасно направен.Дори успях да харесам Роб в ролята на Едуард. | |
|
| |
zizka
Брой мнения : 28 Гласове : 69 Reputation : 0 Join date : 01.01.2010 Age : 31 Местожителство : белослав
| Заглавие: =] Вто Яну 26, 2010 11:35 pm | |
| Филма от към ефекти беше направо.. нямам думи. След здрач бая се открояваше. харесаха ми всички цветове в здрач все едно има мъгла постоянно. Много се радам , че добавиха екшън в гората с виктория и във волтера, но филма ми се стори някак много кратък. въпреки , че прочитах книгата за отрицателно време почуствах цялото изминало време без едуард ( боже все едно мене напуснал малко така прозвучах хахаха) , филма не ми остави това чувство . Изключително много харесах идеята за имейлите , които Бела праща на Алис така по лесно разбираме мъката й.На филма не му липсваше тъжни моменти , но на кино неможе да се геледа аз се спуках да се смея ( точно на сцената с раздялата едно момиче бягаше по стълбите и се спъна после си седна на пуканките ) Абе хубав беше филма можеше и малко повече , но всеки следващ филм става все по-добър така , че до зазоряване всичко ще е перфектно | |
|
| |
* MidnightSilence *
Брой мнения : 15 Гласове : 16 Reputation : 1 Join date : 23.01.2010 Age : 31 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? Сря Яну 27, 2010 10:03 am | |
| Ами на мен като цяло ми хареса, но имаше доста логиически неточности,сякаш нямаше плавен преход от една сцена в друга. И наистина на някои много мелодраматични моменти вместо да се разчуствам се хилих като дебил. Например - в сцената преди рожденния ден,когато се целуват какво беше това пъшкане?! се едно не се целуват,амииии | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? | |
| |
|
| |
| Успешен или неуспешен беше филмът Новолуние? | |
|