Twilight FanFictions Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://twifun.wordpress.com

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

„Среща“ – „Бела и Едуард“ (Глава втора) (извън канон)

Go down 
АвторСъобщение
Meredith

Meredith

Брой мнения : 36
Гласове : 64

„Среща“ – „Бела и Едуард“ (Глава втора) (извън канон) Empty
ПисанеЗаглавие: „Среща“ – „Бела и Едуард“ (Глава втора) (извън канон)   „Среща“ – „Бела и Едуард“ (Глава втора) (извън канон) I_icon_minitimeСъб Яну 02, 2010 6:27 pm

http://twifun-bg.com/?p=5763

"Шок – не беше възможно да е той. Изненада. Неверие. И въпреки цялото недоверие и убеденост, че сънят ми е продължил, изпитах и невероятното, силно и невъзможно щастие, което не вярвах, че отново някога ще изживея.

Коленичил на тревата, в двора ми стоеше Едуард Кълън. Неземно красив, снежнобял на лунната светлина, той ме гледаше нежно с прекрасните си златни очи. Беше толкова по-реален от онзи в съня ми. Не можеше да не е истински. И въпреки това не вярвах на очите си.

- Изабела – каза той внимателно – Любима, Бела! Моля те, сгреших. Моля те!

Това беше всичко, което ми прошепна.

В същия момент нещо в мозъка ми прещрака – реалност или сън, невъзможно или истина – Едуард ме молеше и аз нямах време да мисля. Действах по инстинкт и скочих през прозореца."

Предупреждавам, че се разказва основно от гледната точка на Едуард в тази глава.
Върнете се в началото Go down

„Среща“ – „Бела и Едуард“ (Глава втора) (извън канон)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» „Омъжи се за мен, Бела“ – „Бела и Едуард“ (Глава трета) (извън канон)
» „Една различна среща“, глава първа от „Здрач“ (извън канон)(ФФ)
» „Изненадата“ – „Бела“ (Глава първа) (извън канон)
» Глава втора „Решението“ – „След Новолуние“ (извън канон) (фенфикшън)
» In-тийм-no – Края на Новолуние (извън канон) част втора (Фика е за лица над 18 години.)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Twilight FanFictions Forum :: НАПИСАНО от Meredith :: ФФ „Бела и Едуард“ ("Новолуние" - Извън КАНОН )-
Идете на: