http://twifun.wordpress.com |
|
| Връзката между Едуард и Бела... | |
|
+4izabella9 Meredith WomanitKa cveti95 8 posters | Автор | Съобщение |
---|
cveti95
Брой мнения : 14 Гласове : 23 Reputation : 2 Join date : 31.12.2009 Age : 29 Местожителство : отнякъде си ;д
| Заглавие: Връзката между Едуард и Бела... Сря Яну 06, 2010 1:50 am | |
| така така,подочух оттук-оттам,че някой мислят връзката м/у едуард и бела за педофилска,нередна и какво ли още не,затова се престраших да пусна пост на тази тема,за да стигнем до същината на проблема ! Връзката между тях НЕ Е педофилска,поне това е мое мнение и смятам да го докажа:това,че той е на 107 означава ли,че вече не може да търси любовта?забранено ли му е?аз мисля че няма нищо лошо в тяхната връзка,а и освен това,ако само едуард обичаше бела,не мислите ли че тя нямаше да му обърне внимание?! знам,че някой ще кажат че е заради вампирския му чар,но според мен и това не е,защото по същата логика бела можеше да се влюби в джаспър или в емет или джеймс,дори в каралайл,нали?но не го направи,тя избра ед за нейна истинска любов,за нейн спътник в съществуването си и за нейн смисъл да съществува. а и по мои впечатления не само едуард е старичак: розали е доста по-стара от емет,джаспър също е доста по-стар от алис,каралайл е с повече от век по-стар от есме,но това не им пречи да се обичат всеотдайно,безрезервно и неимуверно много.а сега да разширим пределите,извън Здрач сагата.в "истинска кръв" вампирът Бил Комптън е на цели 173 (вампирски) години, а на външен вид е поне на 35,но това не му пречи да се влюби в 20-годишната Суки Стакхаус (това не ви ли се струва по-зле от един 17 годишен вампир?).веднага давам и друг пример: във "вампирски дневници" вампирът Стефан Салваторе е на 163 ( ако не ме лъже паметта,не съм сигурна,ако е грешно,не споря),но също се влюбва в Елена. не виждам възраста да е спряла никой,щом става дума за любовта,особено ако човекът/вампирът се окаже този който те допълва,твоя спъник в живота,този който те кара да се усмихваш и в най-мрачните дни - твоята истинска любов.така че не мисля,че тяхната любов може да е грешна,вие как мислите? | |
| | | WomanitKa Admin
Брой мнения : 37 Гласове : 83 Reputation : 13 Join date : 30.12.2009 Age : 44
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... Сря Яну 06, 2010 8:45 am | |
| Така чакайте сега малко Педофилия е обозначение над сексуални щения към деца . Ето малко Уикипедия - Педофилията е сексуално влечение, трайно насочено към полово незрели индивиди (деца). Не мисля, че Бела е незряла То в това отношение и двамата са невинни и неопетнени. А и доколкото знам Бела му налиташе така, че може би нея трябва да я обвиним в сексуален тормоз | |
| | | Meredith
Брой мнения : 36 Гласове : 64 Reputation : 3 Join date : 30.12.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... Сря Яну 06, 2010 2:20 pm | |
| | |
| | | izabella9
Брой мнения : 26 Гласове : 43 Reputation : 4 Join date : 30.12.2009 Age : 27 Местожителство : Кyustendil
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... Сря Яну 06, 2010 6:23 pm | |
| Обаче все едно Уоми ви даде тема за обсъждане, а не Цвети .Когато прочетох поста на Цвети, открих много мои стари разсъждения, за които по-рано не съм се сетила да постна . Напълно съм съгласна с нея.Бела можеше да предпочете Емет или Джаспър, та дори и Карлайл.Да, НО не го направи.Тя избра, точно този, който сърцето и казваше.И това беше Едуард.Може да я е привлекъл с много неща, не само чар. | |
| | | toni3571
Брой мнения : 48 Гласове : 92 Reputation : 9 Join date : 02.01.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... Сря Яну 06, 2010 7:05 pm | |
| Съгласна съм с вас, как може някой дори да каже, че връзката между Ед и Бела...мпфф. Освен това още първия ден в който Бела е в училището си проличава че е по-различна за него от всички останали. Едно, че не може да й чете мислите, а и тя му влияе по-силно от другите, нали едвам се сдържа да не я убие. Значи има нещо по особено... | |
| | | izabella9
Брой мнения : 26 Гласове : 43 Reputation : 4 Join date : 30.12.2009 Age : 27 Местожителство : Кyustendil
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... Сря Яну 06, 2010 7:50 pm | |
| Аз ще се повторя, но пак не смятам, че тази връзка е педо... да не казвам каква, че няма как дори и да го напиша.Имаше едно мнение, което беше надхвърлило всякакви граници.НЕ упреквам никого, но просто ме изкара извън нерви-няма да цитирам. Привържениците на Едуард се сещат | |
| | | lady_of_the_lake
Брой мнения : 13 Гласове : 18 Reputation : 3 Join date : 30.12.2009 Age : 36 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... Сря Яну 06, 2010 8:11 pm | |
| Хайде и аз да се запиша тук. Наистина и мен много пъти анти-здрач групировки са ме нападали с тази теза, че връзката между Едуард и Бела е гнусна и педофилска. Аз обикновено ги подминавам такива коментари, защото не ми се спори... Когато поставиш фактите един до друг изглежда наистина гадно - я си представете някой към 80 годишен да си пада по 17 годишно момиче гррр звучи ужасно. НО, ето го тук но-то, но пък като погледнеш нещата в контекста, вече започват условностите - че това наистина е една голяма любов, истинска любов, че наистина Бела е тази, която трябва да бъде смъмрена за сексуален тормоз и т.н. Но всъщност ние ли сме хората, които трябва да съдят кое е педофилско и кое не? Ние ли сме? След като по новините дават как 14 годишна майка родила успешно първото си дете и как с бащата, 17 годишен, отпразнували коледните празници?! Или там пак по новините даваха за баща и син, които системно изнасилвали дъщерята в семейството и че имало 4 деца родени от тях двамата... ет отова е гнусно, извратено и педофилско и каквото още може да се сети човек. Връзката между Едуард и Бела не е нищо подобно - тя е толкова сладка, че чак можеш да хванеш захарна болест... А и доколкот оси спомням никакви сексуални преживявания не бяха споменат или намекнати преди Бела да направи 18 -т.е. наистина не може да се говори за педофилство | |
| | | Vampirindja
Брой мнения : 22 Гласове : 35 Reputation : 1 Join date : 01.01.2010 Age : 29 Местожителство : Forks, Washington
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... Сря Яну 06, 2010 9:55 pm | |
| Всички сте прави. Много ясно, че първо ще видим с очите, но когато гледаме със сърцето си нищо не е невъзможно. Бела първо забелязва колко е красив Едуард и все едно е от мрамор, но след като се опознават тя може да погледне и в самия него. Той се държи толкова мило с нея и не дава даже да я одраскат. При него е било същото той за първи път среща такова нещо да не може да прочете мислите и. И защо е толкова сладка и неудържима миризмата на кръвта и. Тя мирише различно и ужасно хубаво. Това може да го е привлякло отначало, но после и той я вижда отвътре и се влюбва в нея. Според мен възрастта не е важна. Това е от мен | |
| | | Daikata
Брой мнения : 51 Гласове : 104 Reputation : 23 Join date : 02.01.2010 Age : 28 Местожителство : Vidin
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... Сря Яну 06, 2010 10:29 pm | |
| | |
| | | izabella9
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... Чет Яну 07, 2010 3:48 pm | |
| Дая, радвам се че се вразуми Видя ли, че няма нищо лошо в тяхната връзка?
Последната промяна е направена от izabella9 на Чет Яну 07, 2010 4:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : глупости) | |
| | | Daikata
Брой мнения : 51 Гласове : 104 Reputation : 23 Join date : 02.01.2010 Age : 28 Местожителство : Vidin
| | | | izabella9
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... Съб Яну 09, 2010 6:15 pm | |
| - Daikata написа:
- izabella9 написа:
- Дая, радвам се че се вразуми Видя ли, че няма нищо лошо в тяхната връзка?
Не съм казвала, че има, но както винаги никой не ме е разбрал правилно :дд Добре.Не съм те разбрала, ама си признай, че не я удобряваше много ( не казвам нищо лично с предния си пост ) | |
| | | Daikata
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... Съб Яну 09, 2010 6:21 pm | |
| Напротив, одобрявам я. Ако не беше връзката им, Неси нямаше да съществува. А ако Джейк беше с Бела, а не с Неси, това би било катастрофално и не мисля, че някой е на друго мнение : )) | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Връзката между Едуард и Бела... | |
| |
| | | | Връзката между Едуард и Бела... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|