Twilight FanFictions Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://twifun.wordpress.com

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Един ден от живота на Ренесме – пародия

Go down 
АвторСъобщение
Meredith

Meredith

Брой мнения : 36
Гласове : 64

Един ден от живота на Ренесме – пародия Empty
ПисанеЗаглавие: Един ден от живота на Ренесме – пародия   Един ден от живота на Ренесме – пародия I_icon_minitimeСъб Яну 02, 2010 10:12 pm

http://twifun.wordpress.com/2009/11/13/one-day-of-live-renesme-parody/

"Занесоха ме горе и ме поставиха в креватчето, но спокойствието не трая дълго. Секунди след като излязоха, ухилената физиономия на Розали се показа от прозореца. Леле, тая не беше ли чувала за лично пространство?! Що за нахалство да ми се явява през прозореца! Веднага изприпка до мен и ме гушна, като каза:

- Липсвах ли ти миличка?

НЕ! МАХАЙ СА, ША ТА ГРЪМНА!

- И ти на мен. Затова дойдох да те гушна, а тия тъпаци си мислят, че се разхождам.

Я, гледай ти, присмял се куку на Пипи!

В този момент се чуха стъпки от коридора. Леля ми ме пусна бързо в креватчето и изчезна през прозореца. Абе, тази определено имаше бъдеще като джебчийка – много беше бърза."

Така още нещо за хилене сътворено от моя милост. Да, ама не! Сестра ми даде идеята и заедно измислихме моментите, а после го написах. Така че специални благодарности за нея. А, за малко да забравя - един приятелски съвет: спрете да ме хвалите, че ще се надуя като балон и хората, които ми помагат с идеите (съзнателно или не) ще ме зарежат, защото само мен хвалите. И в крайна сметка ще си остана дебела, скучна самотница с ееееей такива очи от седенето пред компа! Very Happy (Е, ама не отричайте, че ще съм голяма пичка)
Върнете се в началото Go down

Един ден от живота на Ренесме – пародия
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Лудост - Пародия
» „Криеница“ Пародия (Глава от Здрач)
» ФФ Ренесме първа глава
» “Неочаквано” глава шеста „Heaven” – Ренесме
» “Намерен” глава седма „Heaven” – Ренесме

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Twilight FanFictions Forum :: ПАРОДИИ по САГАТА :: Един ден от живота на Ренесме – Meredit Shepherd-
Идете на: