Meredith
Брой мнения : 36 Гласове : 64 Reputation : 3 Join date : 30.12.2009 Age : 30
| Заглавие: Един ден от живота на Ренесме – пародия Съб Яну 02, 2010 10:12 pm | |
| http://twifun.wordpress.com/2009/11/13/one-day-of-live-renesme-parody/"Занесоха ме горе и ме поставиха в креватчето, но спокойствието не трая дълго. Секунди след като излязоха, ухилената физиономия на Розали се показа от прозореца. Леле, тая не беше ли чувала за лично пространство?! Що за нахалство да ми се явява през прозореца! Веднага изприпка до мен и ме гушна, като каза: - Липсвах ли ти миличка? НЕ! МАХАЙ СА, ША ТА ГРЪМНА! - И ти на мен. Затова дойдох да те гушна, а тия тъпаци си мислят, че се разхождам. Я, гледай ти, присмял се куку на Пипи! В този момент се чуха стъпки от коридора. Леля ми ме пусна бързо в креватчето и изчезна през прозореца. Абе, тази определено имаше бъдеще като джебчийка – много беше бърза." Така още нещо за хилене сътворено от моя милост. Да, ама не! Сестра ми даде идеята и заедно измислихме моментите, а после го написах. Така че специални благодарности за нея. А, за малко да забравя - един приятелски съвет: спрете да ме хвалите, че ще се надуя като балон и хората, които ми помагат с идеите (съзнателно или не) ще ме зарежат, защото само мен хвалите. И в крайна сметка ще си остана дебела, скучна самотница с ееееей такива очи от седенето пред компа! (Е, ама не отричайте, че ще съм голяма пичка) | |
|