Twilight FanFictions Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://twifun.wordpress.com

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

„Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918)

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Meredith

Meredith

Брой мнения : 36
Гласове : 64

„Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918) Empty
ПисанеЗаглавие: „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918)   „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918) I_icon_minitimeСъб Яну 02, 2010 9:53 pm

http://twifun-bg.com/?p=15798

"А след това погледнах очите й – дълбоки и кафяви. Такива очи не бях виждал. Толкова доверчиви, толкова нежни и мили. Всички емоции, които разчетох в тях показваха чистотата на момичето. Някакво сияние струеше оттам, сякаш виждах дълбините на душата й. Не можех да откъсна очите си от нейните. С един поглед Бела беше направила това, което другите не можеха да постигнат с месеци. Омагьоса ме."

Нещо различно, нещо ново ... какво да ви кажа - страдам от синдрома на безконтролното въображение (понякога чак тръпки ме побиват, но това да си остане между нас). Е, ясно е че този ФФ няма да е кратичък като другите и ще трябва доста да ме търпите. Късмет

Very Happy

Последната промяна е направена от Meredith на Чет Фев 11, 2010 8:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Fenpir_bibi

Fenpir_bibi

Брой мнения : 4
Гласове : 6

ПисанеЗаглавие: Re: „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918)   „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918) I_icon_minitimeЧет Яну 14, 2010 3:36 pm

Идеята ти е страшно оригинална,много различна от всичко писано до сега(или поне аз незнам за друг фик за Едуарди Бела и двамата като хора).Думите не ми стигат за да го опиша.Просто е прекрасно.Написано е чудесно.Много вълнуващо.Мен поне веднага ме грабна.Очаквам продължението скоро. Smile БРАВО!
twilight_girl1

twilight_girl1

Брой мнения : 23
Гласове : 29

ПисанеЗаглавие: Re: „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918)   „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918) I_icon_minitimeЧет Яну 14, 2010 9:29 pm

Леле супер е чакам продължението с огромно нетърпение Smile
Alexxx

Alexxx

Брой мнения : 10
Гласове : 20

ПисанеЗаглавие: Re: „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918)   „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918) I_icon_minitimeПет Яну 15, 2010 7:55 pm

Хриси, прекрасно е. Съвсем неочаквана история. Фикът ти ме ОМАГЬОСА Wink
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918)   „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918) I_icon_minitime

„Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» „Заедно”, глава втора от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918)
» Нова зора – Бела Кълън Глава първа – Промяна
» ФФ Бела, глава първа
» „Изненадата“ – „Бела“ (Глава първа) (извън канон)
» „Празнична болка“, глава първа на „Бела“ (фенфикшън)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Twilight FanFictions Forum :: НАПИСАНО от Meredith :: ФФ „Промяна“-
Идете на: