Meredith
Брой мнения : 36 Гласове : 64 Reputation : 3 Join date : 30.12.2009 Age : 30
| Заглавие: „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918) Съб Яну 02, 2010 9:53 pm | |
| http://twifun-bg.com/?p=15798"А след това погледнах очите й – дълбоки и кафяви. Такива очи не бях виждал. Толкова доверчиви, толкова нежни и мили. Всички емоции, които разчетох в тях показваха чистотата на момичето. Някакво сияние струеше оттам, сякаш виждах дълбините на душата й. Не можех да откъсна очите си от нейните. С един поглед Бела беше направила това, което другите не можеха да постигнат с месеци. Омагьоса ме." Нещо различно, нещо ново ... какво да ви кажа - страдам от синдрома на безконтролното въображение (понякога чак тръпки ме побиват, но това да си остане между нас). Е, ясно е че този ФФ няма да е кратичък като другите и ще трябва доста да ме търпите. Късмет
Последната промяна е направена от Meredith на Чет Фев 11, 2010 8:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Fenpir_bibi
Брой мнения : 4 Гласове : 6 Reputation : 2 Join date : 01.01.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918) Чет Яну 14, 2010 3:36 pm | |
| Идеята ти е страшно оригинална,много различна от всичко писано до сега(или поне аз незнам за друг фик за Едуарди Бела и двамата като хора).Думите не ми стигат за да го опиша.Просто е прекрасно.Написано е чудесно.Много вълнуващо.Мен поне веднага ме грабна.Очаквам продължението скоро. БРАВО! | |
|
twilight_girl1
Брой мнения : 23 Гласове : 29 Reputation : 6 Join date : 02.01.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918) Чет Яну 14, 2010 9:29 pm | |
| Леле супер е чакам продължението с огромно нетърпение | |
|
Alexxx
Брой мнения : 10 Гласове : 20 Reputation : 0 Join date : 31.12.2009
| Заглавие: Re: „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918) Пет Яну 15, 2010 7:55 pm | |
| Хриси, прекрасно е. Съвсем неочаквана история. Фикът ти ме ОМАГЬОСА | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: „Омагьосан”, глава първа от „Промяна“ (Eдуард и Бела като хора през 1918) | |
| |
|