Twilight FanFictions Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://twifun.wordpress.com

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

ФФ "Сияние" - глава втора от името на Джейкъб Блек - "Вече самият аз не знам какво да правя" част първа

Go down 
АвторСъобщение
Daikata

Daikata

Брой мнения : 51
Гласове : 104
Местожителство : Vidin

ФФ "Сияние" - глава втора от името на Джейкъб Блек - "Вече самият аз не знам какво да правя" част първа Empty
ПисанеЗаглавие: ФФ "Сияние" - глава втора от името на Джейкъб Блек - "Вече самият аз не знам какво да правя" част първа   ФФ "Сияние" - глава втора от името на Джейкъб Блек - "Вече самият аз не знам какво да правя" част първа I_icon_minitimeСъб Яну 02, 2010 10:46 pm

Това е първата част на допълнителната глава от името на Джейкъб Блек - " Вече самият аз не знам какво да правя ". Във фика е разказана съвсем малко от първа глава, втора глава и малко от трета глава от името на Джейкъб след раздялата му с Неси на плажа в глава първа - Близост. Описват се главно чувствата на Джейкъб и защо той взема решението да остави Ренесме. Главата е написана главно заради многобройните въпроси, които доста от читателите ми зададоха, поради факта, че не разбираха какво се случва. В главата съм се постарала да дам отговори на всичките ви въпроси във връзка със раздялата на Джейк с Ренесме. Първата част на главата можете да намерите ТУК
Върнете се в началото Go down

ФФ "Сияние" - глава втора от името на Джейкъб Блек - "Вече самият аз не знам какво да правя" част първа
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» ФФ "Сияние" - глава втора от името на Джейкъб Блек - "Вече самият аз не знам какво да правя" част трета
» ФФ "Сияние" - глава втора от името на Джейкъб Блек - "Вече самият аз не знам какво да правя" част втора
» ФФ "Сияние" глава пета - "Усещания" (част първа)
» ФФ "Сияние" глава шеста - "Отговорности" (част първа)
» ФФ "Сияние" глава пета - "Усещания" (част втора)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Twilight FanFictions Forum :: НАПИСАНО от daikata :: ФФ "Сияние"-
Идете на: